دستگاه جوجه کشی دارای انواع مختلف با اندازه ها و ظرفیت های متفاوت میباشد که شما میتوانید متناسب با نیاز خود انتخاب کرده و خریداری نمایید انواع دستگاه جوجه کشی عبارت است از : خانگی ، نیمه صنعتی ، صنعتی ، سفارشی ، که به بررسی تک تک آنها خواهیم پرداخت.
دستگاه جوجه کشی خانگی :
دستگاه هایی با اندازه های کوچک و ظرفیت هایی متفاوت میباشند که ویژه استفاده در منازل ، آپارتمان های شخصی ، خانه های روستایی ، ویلاهای شخصی طراحی و تولید شده اند.
یکی از ویژگی های مهمی که در خرید این نوع دستگاه ها باید مد نظر داشته باشید میزان مصرف آن هاست.
دستگاه جوجه کشی نیمه صنعتی :
گروهی از ماشین آلات جوجه کشی میباشند که ظرفیتی نسبتا بزرگ داشته و برای مصارف مختلف از خانگی( برای کسانی که به نگهداری و پرورش انواع پرنده در منازل میپردازند ) تا صنعتی بکار میروند.
در این نوع از دستگاه های جوجه کشی مهم ترین موضوع سیستم ستر و هچر دستگاه میباشد بدین معنا که دستگاه باید این قابلیت را داشته باشد که کاربر در زمان دلخواه تخم های نطفه دار تازه خود را وارد دستگاه کند.زیرا با افزایش سن تخم نطفه دار امکان تبدیل به جوجه یک روزه کاهش می یابد.
دستگاه های صنعتی :
این نوع از دستگاه های جوجه کشی توانایی جوجه آوری از تمامی پرندگان و ماکیان را در ابعاد بزرگ دارند ، و برای مصارف صنعتی بکار میروند
در این نوع از دستگاه های جوجه کشی مهم ترین عامل راندمان دستگاه جوجه کشی است زیرا سرمایه اولیه ای که صرف این نوع جوجه آوری میشود بسیار بالاست و هرگونه خطا و اشتباهی در خرید این دستگاه ها خسارات جبران ناپذیری را به خریدار وارد میکند.
درباره این سایت